Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

12 aprilie 2010

Telefonul mobil este nociv!!!



REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI:

- NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DEŞTEPTĂTOR;

- VA FI ŢINUT LA CEL PUŢIN 2 M DE CAP ÎN TIMPUL ZILEI ŞI AL NOPŢII ( ÎN LIMITĂ POSIBILULUI).

LUCRURILE AFIŞATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DEMULT DE NEUROLOGI.

Săptămâna această (ultima din octombrie 2009) a fost susţinută o teză de doctorat în România , la Clinică de Medicină Muncii din Cluj, iar concluziile au fost înspăimântătoare !Studiul s-a făcut utilizând tehnică de vârf la nivel mondial, cea a determinării chemoluminiscentei şi a lipoperoxizilor.S-au studiat astfel efectele câmpurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, în special cele produse de telefonia mobilă, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobilă, reţele de înaltă tensiune.TOATE PRODUC cancer, îmbătrânire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburări de somn, decalcifieri osoase, creşterea coagulării, cataractă, tulburări endocrine etc.

ATENŢIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil - cu cât mai lungi, cu atât mai nocive, mai ales la start, când testez apelul, "bipul" cu telefonul la ureche.S-a arătat cum vibraţiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densităţi diferite, concentrări şi reflexii în anumite zone, mai ales craniene. Calota craniană funcţionează că o antenă parabolica cu concavitatea în jos, concentrând undele spre bază creierului, afectând hipofiza şi tiroidă şi cristalinul (risc de cataractă).Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizării telefoniei mobile sub vârstă de 14 ani ! De asemenea, dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, întrucât telefonul mobil e ţinut mult mai departe de calota craniană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lista mea