Dreams are renewable. No matter what our age or condition, there are still untapped possibilities within us and new beauty waiting to be born.

-Dale Turner-

28 februarie 2010

Petiție Europeană Pentru o Duminică Fără Lucru




"Grupul conservator EPP din Parlamentul European a demarat o inițiativă pentru declararea Duminicii ca zi de odihnă în toată Uniunea Europeană. Pentru asta însă, și în conformitate cu Tratatul de la Lisabona, e nevoie de 1 milion de semnături din toate țările membre ale Uniunii Europene.
Am fost solicitați să promovăm această inițiativă în Romania și o facem – cu multa plăcere. Este o inițiativă bună, profamilie. Copiii și soții au nevoie de o zi liberă pentru a fi împreună și au dreptul la a nu fi forțați să lucreze Duminica. Copiii au dreptul să petreacă o zi pe săptămiână cu ambii părinți iar părinții la fel. Deasemenea mulți dintre noi folosesc Duminica ca zi de închinare alocată bisericii cu întreaga familie. Din nefericire presiunile din afara, de cele mai multe ori nejustificate, ne forțează uneori să compromitem aceasta valoare creștină și tradițională. Inițiativa caută să rectifice această problemă. Protejarea Duminicii ca zi de odihnă și de închinare e un aspect important al identității noastre române, creștine, și europene."
Acum întreb și eu....what's next?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Lista mea